Converted Garage

Located in the heart of Darlinghurst, Sydney is a reimagined commercial garage bounded by terrace houses on all sides, that was turned into a modern man-space. The long, narrow heritage site required the street-front room to retain its existing ceiling height, so Sam Crawford Architects worked the masterpiece-of-a-home into a light-filled abode, made of black steel, recycled brick, concrete, & timber. Its internal courtyard adds spice, while its kitchen is a jaw-dropping statement. So Scout Life.

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s